Over mezelf

Ik koos voor de naam link, link staat voor verbinding van één of meerdere personen.

Als therapeut en als stress & burn-out coach vind ik het heel belangrijk om verbonden te zijn met mijn cliënten en om de volledige context te integreren in de hulpvraag van mijn cliënt. Ik richt mij vooral op professioneel therapeutisch consult, verbinding, ondersteuning en coaching op verschillende levensdomeinen.
Ik vind het belangrijk om vanuit betrokkenheid op weg te gaan met de eigenheid van elke persoon die voor me zit, met zijn of haar unieke verhaal.

Samen gaan we doelgericht opzoek naar inzicht, verwerking en verandering. Samen met mijn cliënt zoek ik  naar -telkens opnieuw- een passende maat voor zijn of haar probleem.

Als oplossingsgericht cognitief systemisch therapeut benut ik de sterke kanten en hulpbronnen van mijn cliënt. Door gerichte vragen te stellen en gebruik te maken van verschillende tools creëer ik een inzichten.

Ik ben ook sterk verbonden met de contextuele therapie omdat deze nauw samenhangt met de systeemtherapie. Ik probeer eerst een volledig beeld van jou en het probleem te vormen en na te gaan wat jouw hulpvraag is. Hoe ervaar jij dit alles en wie is er allemaal bij betrokken.

Diploma’s

Bachelor gezinswetenschappen (Odisee)

Bachelor toegepaste psychologie i.o. (Vives)

Opleidingen

Oplossingsgericht cognitief systemisch counselor (Korzybski)

Stress en burn-out coach (Syntra)

Basisopleiding contextuele coaching (leren over leven)

Counseling bij rouw en depressie (Civas)

Systemisch contextueel counselor i.o (leren over leven)

“Op een liefdevolle manier naar je eigen verhaal kijken is het moeilijkste wat je ooit zult doen”

%d bloggers liken dit: