Over mezelf

Ik ben 39 jaar en mama van drie zonen. Ik werk halftijds zelfstandig als therapeut en coach in twee verschillende praktijken. Daarnaast werk ik ook als verbindingsmedewerker in de jeugdhulpverlening, waar ik gezinnen begeleid met verschillende problematieken. Momenteel ben ik bezig aan mijn masteropleiding gedragswetenschappen en disability studies.

Ik vind het belangrijk om vanuit betrokkenheid op weg te gaan met de eigenheid van elk persoon die voor me zit, met zijn of haar unieke verhaal.

Als therapeut en als stress & burn-out coach vind ik het heel belangrijk om verbonden te zijn met mijn cliënten en om de volledige context te integreren in de hulpvraag van mijn cliënt. Ik richt mij vooral op professioneel therapeutisch consult, verbinding, ondersteuning en coaching op verschillende levensdomeinen.

koos voor de naam link, link staat voor verbinding van één of meerdere personen.

Samen gaan we doelgericht opzoek naar inzicht, verwerking en verandering.

Als oplossingsgericht cognitief systemisch therapeut benut ik de sterke kanten en hulpbronnen van mijn cliënt. Door gerichte vragen te stellen en gebruik te maken van verschillende tools creëer ik inzichten.

Ik ben ook aangesloten bij een intervisiegroep, maandelijks komen wij samen met therapeuten met verschillende expertises.

Diploma’s

Bachelor gezinswetenschappen (Odisee)

Postgraduaat oplossingsgericht cognitief systemisch counselor(Korzybski)

Master of sience in de pedagogische wetenschappen i.o(Universiteit Gent)

Opleidingen

Stress en burn-out coach (Syntra)

Basisopleiding contextuele coaching (leren over leven)

Counseling bij rouw en depressie (Civas)

Systemisch contextueel counselor i.o (leren over leven)

“Op een liefdevolle manier naar je eigen verhaal kijken is het moeilijkste wat je ooit zult doen”

%d bloggers liken dit: